Виїзна лекція на взуттєвому підприємстві «ПП Кізіков»

Для студентів другого курсу групи ІМЛП-22-1 ОПП «Індустрія моди в легкій промисловості», в рамках дисципліни «Основи технології виробів» (викладач – канд. техн. наук, доц. Галина ЛОБАНОВА), 3 квітня 2024 року відбулася виїзна лекція на взуттєвому підприємстві «ПП Кізіков» за темою “Механічні методи скріплення деталей”.

Директор підприємства Олександр КІЗІКОВ ознайомив студентів із структурою підприємства, дільницями розкрою матеріалів і обробки деталей та технологією складання виробів.

Також акцентував увагу на обов’язковому дотриманні технологічних параметрів при розкрої матеріалів та складанні взуття для бальних танців.

Олександр КІЗІКОВ ознайомив здобувачів вищої освіти з обладнанням, яке застосовується для ниткового методу скріплення деталей взуття, його особливостях при використанні різних видів матеріалів та технологічними нормативами виконання операцій

Виїзне заняття на підприємстві «ПП Кізіков» було не лише цікавим, але й пізнавальним, оскільки студенти наживо побачили процес виробництва, дізналися про асортимент взуття та технологію його виготовлення, отримали новий досвід та яскраві враження.

Висловлюємо щиру подяку керівництву «ПП Кізіков» за можливість відвідати підприємство та ознайомитися з його виробництвом, ґрунтовну та професійну інформацію, якою вони натхненно та емоційно поділилися зі студентами.