Ефективне співробітництво: аналіз результатів та майбутні плани

20 березня 2024 року відбулась запланована онлайн зустріч учасників консорціуму в рамках міжнародного проєкту ЕРАЗМУС+ – 3D4U – 3D CONCEPTS FOR FASHION EDUCATION IN UKRAINE ERASMUS-EDU-2023-CBHE-STRAND-2 project №101128856/3D концепції для освіти моди в Україні.

Координатор проєкту Еврідікі Папахрістоу підготувала інформаційні матеріали відповідно до вимог Управління проєктом 3D4U щодо завдань кожного робочого пакету та плану їх виконання, зокрема:  плану якості та управління, методології досліджень та найкращих практик ЄС, закупівлі обладнання для хабів, створення веб-сайту та платформи соціальних мереж і платформи розповсюдження.

Кожен партнер підготував короткий звіт та презентацію щодо завдань у проєкті та досягнутих результатів роботи, проведеної від початку діяльності консорціуму відповідно до відведеної у проєкті ролі.

В процесі онлайн зустрічі були обговорені досягнуті результати роботи та зроблені висновки щодо поточних завдань проєкту з метою дотримання встановлених термінів виконання та отримання позитивних результатів на майбутнє.

Також учасники зустрічі  ще раз детально проаналізували планування роботи консорціуму на наступне півріччя. Спланували наступні онлайн і очні зустрічі та узгодили попередні дати та місця їх проведення.