Мистецтво взаємодії: секрети інтерактивних презентацій

11 квітня 2024 року студенти групи ІМЛП-22-1, у межах вивчення обов’язкової дисципліни «Основи комп’ютерного дизайну» (викладач-доц.Оксана Михайловська), відвідали лекцію «Інтерактивне знайомство з аудиторією: мистецтво створення презентації» з  лекторкою – Марією Артеменко.

Пані Марія – кандидатка технічних наук, доцентка кафедри дизайну, перша проректорка Херсонського національного технічного університету, співзасновниця Херсонської обласної молодіжної організації «Центр креативної творчості «Бумідей», координаторка Острівця Прогресильності ХНТУ.

Спершу Марія Артеменко наголосила на аспектах важливості вступного знайомства для створення позитивної атмосфери, встановлення емоційного зв’язку та довіри перед виступом.

Також вона зазначила, що вступне знайомство допомагає лектору на початку зустрічі визначити очікування аудиторії і вірно розставити акценти, скоригувати та покращити подальший виступ та отримати цінний зворотній зв’язок.

Пані Марія продемонструвала слухачам і технічну сторону інтерактивної презентації за допомогою можливостей Power Point:

  • Для чого треба знайомитись перед виступом з аудиторією;
  • Як презентація Power Point може допомогти познайомитися з аудиторією;
  • Як створити інтерактивну гру для залучення аудиторії до взаємодії, – це питання, які лекторка презентувала аудиторії надзвичайно цікаво та захоплююче.

Невимушеність знайомства з присутніми лекторка організувала за допомогою інтерактивної гри «Правда чи брехня», що допомогло  активізувати аудиторію і спонукати до  взаємодії.

На завершення лекторка побажала усім цікавих інтерактивних знайомств та смачного настрою від Херсонського національного технічного університету.

Щиро вдячні Марії Артеменко за можливість по новому побачити звичні речі, та ще й отримати корисні поради і настанови в приємній та надихаючій атмосфері!